Picture of Antropoloji Yapmak
142,20 TL Bu alışverişten kazancınız: 37,80 TL
2 Günde Temin

Kitap Hakkında

Türkiye’de antropolog olmak, genellikle bilinçli bir tercihten ziyade tesadüflerin sonucudur. Prof. Dr. Metin Özbek’in mesleki yaşamı da aynı şekilde bir tesadüfle başlıyor ve bir “antropoloji yapma” yolculuğuna dönüşüyor.
Antropoloji Yapmak, insanlık tarihine yapılan büyüleyici bir yolculuk. Metin Özbek yarım asra yayılan yolculuğu boyunca edindiği zengin deneyim ve derin bilgi birikimini kendi kişisel hikayeleri ve içsel yolculuğuyla bütünleştirerek alanla ilgilenenlerin önüne seriyor.
Bu anlamda kitap, bir antropoloğun anılarından çok daha fazlasını içeriyor; kazılarda elde edilen verilerle okuyucuya fiziksel antropolojinin kapılarını aralıyor. Antropolojiyi seven, tarihin ve insanın izini sürmek isteyen herkes için eşsiz bir keşif fırsatı sunuyor.

Devamını oku

Ürün Özellikleri

  • Kitap Özellikleri
  • Yayınlanma Tarihi
    10 / 2024
  • Yayınlanma Sayısı
    1
  • Sayfa sayısı
    98
  • Ağırlık
    98
  • Boyutlar
    13.5 x 21
  • Cilt Tipi
    Ciltsiz
  • Kağıt Cinsi
    2. Hamur
  • Yayınlandığı Konum
    Türkiye
  • Cep Boy
    Hayır
  • Barkod
    9786259412672
      Babil.com
      Tarayıcı ile devam et veya Uygulamada Aç