Kitap Hakkında

23.01.1956 yılında Çorum Merkez Ömerbey köyünde dünyaya geldim. Çocukluk ve ilk okul yıllarım aynı köyde geçip, boş zamanlarımda aile bütçesine katkıda bulunmak amacı ile köyümüze yakın olan Kiremit Tuğla Fabrikalarında çalışarak geçti İlk okulu bitirdikten sonra okul öğretmenim Günal Özdoğan 'ın katkılarıyla orta okula kayıt yaptırarak Çorum Merkez Ortaokulunda başladım. Okul yıllarında, 5 km yol kat ederek köyden okula yürüyerek gidip geldim. Orta okulu bitirince sınavla 4 yıllık öğretmen okulunu girdim. Öğretmen okullarının liseye çevrilmesi ile, liseyi bitirerek ayrıldım.

Evlenerek askere gittim. Askerliğimi Balıkesir ve Erzurumda tamamlayıp döndükten sonra Devlet memurluğuna girdim. Devlet memuru olarak İstanbul, Aksaray, Rize, Erzurum, Adana da görev yapıp bu yıllar içinde Amerika' ya kısa bir süre gidip geldim.

Evlilikten iki oğlum oldu. Şiir yazmaya gençlik yıllarda başladım. Zaman zaman yaşadığım hayattan esinlenerek günün konuları ile ilgili şiirler yazmaktayım.

Devamını oku

Ürün Özellikleri

  • Kitap Özellikleri
  • Yayınlanma Tarihi
    3 / 2005
  • Yayınlanma Sayısı
    1
  • Sayfa sayısı
    102
  • Ağırlık
    111
  • Boyutlar
    13 x 19
  • Cilt Tipi
    Ciltsiz
  • Kağıt Cinsi
    2. Hamur
  • Yayınlandığı Konum
  • Cep Boy
    Hayır
  • Barkod
    9789756447338
      Babil.com
      Tarayıcı ile devam et veya Uygulamada Aç