Mississippi’de Hayat

233,05 TL Bu alışverişten kazancınız: 61,95 TL
2 Günde Temin

Kitap Hakkında

Mississippi’de Hayat, birçok ünlü yazara göre Amerikan edebiyatının başlangıcı kabul edilen Huckleberry Finn’in Maceraları ve Tom Sawyer’ın Maceraları kitaplarını tamamlayıcı niteliktedir. Twain, Amerika’nın en büyük nehrine sahip Mississippi coğrafyasından yaşayan, nefes alan bir canlı olarak bahseder ve kitabındaki en önemli karakter olarak da onu işaret eder.
Mississippi’de Hayat, Twain’in iç savaştan önce Mississippi Nehrinde buharlı gemi pilotu olarak çalıştığı sırada yazdığı bir anı kitabıdır. Kitap aynı zamanda Twain’in iç savaştan yıllar sonra bölgeye yaptığı ayrıntılı gezi yazısını da içeriyor.
Bölgenin altın çağından iç savaşın zorluklarına kadar anlatan kitap, biraz kurmaca biraz gerçek yapısıyla Mark Twain’in edebi kişiliğini en güzel tanımlayan eseridir.

İlk gerçek Amerikan yazar odur ve ondan sonra gelmiş olan hepimiz onun mirasçılarıyız.
—William Faulkner

Devamını oku

Ürün Özellikleri

  • Kitap Özellikleri
  • Sayfa sayısı
    536
  • Yayınlanma Sayısı
    1
  • Ağırlık
    536
  • Boyutlar
    12 x 20
  • Cilt Tipi
    Ciltsiz
  • Kağıt Cinsi
    2. Hamur
  • Yayınlandığı Konum
  • Cep Boy
    Hayır
  • Yayınlanma Tarihi
    9 / 2016
  • Barkod
    9786051713465
      Babil.com
      Tarayıcı ile devam et veya Uygulamada Aç