Kitap Hakkında

Ziya kaptan kızı Semra´yı da beraberinde alarak 26 mürettebatıyla birlikte BORA Gemisi ile Japonya seferine çıkarlar.
Hint Okyanusuna açılmışlardı ki birden ortaya Ali isminde bir delikanlı çıkar ve nezarete konur. Ve daha sonra Ali´nin kim olduğu farkına varılacaktır. Okyanus ta başlayan büyük aşkın yankıları Türkiye´de duyulmaya başlar. Japonya dönüşü aynı gün kız isteme söz kesme merasimi gemide gerçekleşir.
Ali´nin en son sözü “Beni de Semra´nın toprağına koyun.” olur. Her ikisinin mektupla yazdıkları şiirleriyle birlikte bu kitabın içeriğini okudukça görünmemiş bir duygusallığın sınırlarını da aştığı fark edilerek uzun bir süre kendinizi adeta bu olayın içinde bulacaksınız.
 
Akıllara durgunluk veren bu ezginin kaleme alınması 7´den 70´e kadar her kesimin duygulu anlarla okumasını sağlayacaktır.
 
- Okyanuslu Gezgin Sevim Yığcı

 

Devamını oku

Ürün Özellikleri

  • Kitap Özellikleri
  • Sayfa sayısı
    268
  • Yayınlanma Sayısı
    1
  • Ağırlık
    268
  • Boyutlar
    14 x 21
  • Cilt Tipi
    Ciltsiz
  • Kağıt Cinsi
    2. Hamur
  • Yayınlandığı Konum
  • Cep Boy
    Hayır
  • Yayınlanma Tarihi
    4 / 2014
  • Barkod
    9786051482859
      Babil.com
      Tarayıcı ile devam et veya Uygulamada Aç